Українською  На  русском  W jzyku polskim  English
Органічне добриво БІОПРОФЕРМ — турбота про родючість вашої землі!!
Органічне добриво "Волинські гумати" -
антистресова терапія для ваших рослин!

Опубліковано: 29.09.2021

У чому особливість «Волинських гуматів», як стимулятора росту?

У чому особливість «Волинських гуматів», як стимулятора росту?

ПП «ДВК «Біоз-Волинь» виробляє рідке органічне добриво, яке відрізняється від аналогів. Чим? В першу чергу – оригінальною сировиною.

Сировина, з якої виготовляються добриво «Волинські гумати» - теж продукт власного виробництва – сипуче універсальне органічне добриво «Біопроферм». Його відмінність визначається вже візуально: добриво не злежується. Температура маси утримується високою більше шести місяців. Причина: висока біологічна активність.

- У процесі ферментації створюються сотні тисяч штамів мікроорганізмів, - розповідає агроном-технолог підприємства Микола Гінайло. - Кожен штам мікробіоти виробляє певний продукт: амінокислоти, органічні кислоти та інші речовини, які стимулюють у конкретного виду рослин конкретну дію, так званий процес екзосмосу. Маючи таке розмаїття мікробіоти, на виході ми отримуємо продукт, який за призначенням є універсальним та комбінованим. Ці властивості переходять на витяжку з сипучого добрива – рідке органічне добриво «Волинські гумати».

Тобто, «Волинські гумати» теж можна використовувати на всіх рослинах при всіх фазах росту і розвитку. Дія добрива, як стимулятора росту, є м’якою, послідовною, інтенсивною і пролонгованою. Стимулюючи процеси, наш рідкий продукт наповнює рослину природною силою стійкості, підвищує імунітет, в тому числі проти стресів.

Внесення «Волинських гуматів» у підвищених дозах не викликає негативної реакції у рослин. Його вносять при обробці насіння, при замочуванні кореневої системи і в процесі вегетації. Ефективність залежить від дози, умов внесення і становить від 5% до 35-50% маси урожаю. Дози: від 1 л на 1 га до 45 л на 1 га за кілька прийомів при крапельному зрошуванні.

За рахунок потужної кореневої системи, вегетативної маси та продовження періоду вегетації значно підвищуються і якісні показники врожаю.