Українською  На  русском  W jzyku polskim  English
Органічне добриво БІОПРОФЕРМ — турбота про родючість вашої землі!!
Органічне добриво "Волинські гумати" -
антистресова терапія для ваших рослин!

Застосування

                                                      

      Рекомендована доза внесення «Біопроферму» 2-6 т/га. Остаточна норма внесення розраховується в залежності від вирощуваної культури, запланованого врожаю та агрохімічних характеристик грунту. Добриво рекомендовано вносити під час основний або передпосівний обробіток грунту навесні, найоптимальніше — восени, розкидним способом або локально (в рядки, гнізда, лунки), при потребі здійснювати підживлення.    

     

Орієнтовні норми внесення органічного добрива «Біопроферм»
(для фермерських господарств)

Культура

Норма внесення

Оптимальний

період для основного внесення

зернові, зернобобові,

   технічні

1,5-4 т/га

 

Осінь (вересень-жовтень)

 

Весна (березень-квітень)

 

овочеві, ягідні,

баштанні культури:

 

 3-6 т/га

(локально в стрічки до посіву)

плодові дерева, ягідні кущі: 

 

1-3 кг/ на рослину

трави, газони:

 

1-2 т/га









Рекомендовані норми внесення органічного добрива «Біопроферм»
(для присадибних та дачних ділянок)     

Важливо пам’ятати!!! При внесенні «Біопроферму» у грунт здійснювати перемішування добрива з грунтом!!! Оптимальним є внесення «Біопроферму» у вологий грунт або провести зволоження грунту водою! Норми внесення «Біопроферму» можуть коректуватися в залежності від особливостей грунтово-кліматичних умов!

Культура

Доза и спосіб використання

Висівання насіння овочевих культур, вирощування розсади помідорів, капусти, перцю, огірків

Приготування поживного субстрату, грунтосуміші — 50-100 г добрива змішати з 1 кг грунту:

Приготування субстрату для вирощування декоративних та квітучих рослин

Склад субстрату: 2-5% добрива;

85% торфу;

10% піску

 

Основне удобрення

Підживлення

Група овочевих культур:

— капустяні

— коренеплідні (морква, петрушка, селера, редиска, стоовий буряк тощо)

— цибулеві (цибуля ріпчаста, порей, часник)

-клубнеплідні (картопля)

— плодові-овочеві (бобові,помідори, баклажани, перець тощо )

— гарбузові (огірки, кабачки, патисони)

— баштанні (диня, кавун, гарбуз)

— 50-70 г при посадці в кожну лунку чи гніздо, перемішуючи з грунтом, або

- 100-150 г на погонний метр на дно борозни, перемішуючи з грунтом, або

— 0,3-0,6 кг/ м² під перекопку грунту

 

  

— 0,2-0,5 кг/м² навколо стебла рослини

 

Зелені (листові) однорічні культури:

Салат, кріп, шпинат тощо

 

Багаторічні овочеві:

Щавель, ревінь, хрін тощо

 




— 100-150 г. на погонний метр на дно борозни, перемішуючи з грунтом, або

— 0,2-0,5 кг/м² під перекопку грунту

Плодові дерева:

 

2-3 кг — при посадці в ямку , перемішуючи з грунтом

-1-1,5 кг/ м² пристовбурового кола, щорічно навесні для 1-4 річних дерев;

1-2 кг/ м² пристовбурового кола для дорослих дерев

Плодово-ягідні кущі:

0,5-1 кг при посадці в ямку, перемішуючи з грунтом

— 1-2 кг під кущ

Полуниця:

— 50-70 г при посадці в кожну лунку чи гніздо, перемішуючи з грунтом, або

— 0,4-0,6 кг/м² під перекопку

0,3-0,5 кг/ м² — ранньовесняне мульчування навколо стебла рослини

Виноград:

— 1 кг в лунку при висаджуванні, перемішуючи з грунтом;

 

— 1-2 кг навколо стовбура

Газони:

— 100-200 г/м² — основне внесення під передпосівну культивацію

— 50-100 г/м²- щорічно ранньою весною

Квітучі, декоративні рослини:

— кімнатні рослини, розсада квітів

— декоративні кущі

50-100 г змішати з 1 кг грунту

100-300 г при посадці під кущ, перемішуючи з грунтом

20 г — поверхнево, навколо стебла рослини

50-100 г — поверхнево, навколо стовбура рослини